Ponuda

Slavonija

Doživite Slavoniju, zemlju žitnih polja, crvenih makova, hrastova oriješa, snaša i bećara, šljivovice, dobrog vina i kulena. Upoznajte ovaj dio Hrvatske gdje se zelenozlatna ravnica spaja s plavetnilom neba, a rijeke umivaju jutarnja svitanja i svojim sporim tokom odmaraju dušu putnika namjernika, ako zastane uz njih.

Slavonija Hrvatska

Poslušajte zvuke tamburice koja nekada sjetno, a drugi puta temperamentno slavi ljubav, razigrani kas konja čije grive mrsi vjetar, salaše i ambare, sjenike i šljivike, zlatna zrna kukuruza i bogatu slavonsku zemlju.

Osjetite dah burne i raznolike povijesti u prelijepim slavonskim gradovima: Novoj Gradiški, Slavonskom Brodu, Požegi, Đakovu, Našicama, Vinkovcima, Vukovaru, Osijeku, Iloku i mnogim drugim većim ili manjim mjestima, u arhitekturi građevina, u muzejima i galerijama, u bogatstvu slavonskih nošnji i drugim svjedocima prošlosti.

Uz nebrojene užitke za dušu i tijelo koje vam nudi Slavonija, nezaboravan je doživljaj uživanje u pravoj slavonskoj večeri. Napominjemo da je za ovaj sadržaj potrebna prava kondicija kakobi se konzumiralo sve što je ponuđeno na slavonskom stolu. Od domaće juhe ili čobanca, kuhanog mesa, umaka,sarme, pečenice do slavonskih kolača, od dobre šljivovice do još boljeg vina. Budući da su Slavonci poznati kao nesebični i gostoljubivi domaćini, sve će nabrojeno biti ponuđno u vrlo oblinim količinama, uz zvuke tamburice, u ambijentu lovačkih kuća ili sličnih prostora kojih je u ovom kraju napretek.

Iz naše bogate ponude odaberite:

PONUDA ODRASLI DANA VIŠE
Stara Kapela i Posavska poučna cesta 1 više »
Stara Kapela i Posavska poučna cesta 2 više »
Đakovo / Osijek 3 više »
Slavonija s Mađarskom 3 više »
Vukovar / Ilok 3 više »
Zapadnom Slavonijom u tri dana 3 više »
PONUDA UČENICI DANA VIŠE
Slavonija 3 više »
Stara Kapela i Posavska poučna cesta 1 više »
Stara Kapela i Posavska poučna cesta 2 više »