PONUDA ZA ODRASLE

Zlatna dolina

Zlatna dolina

KATEGORIJA: učenici
TRAJANJE: 1 dan

Dolazak autobusa u Požegu (središte "Zlatne doline" i sjedište Županije Požeško-Slavonske) oko 9 sati. Šetnja i razgledavanje grada i znamenitosti s posebnim osvrtom na posjet Gradskom muzeju, središnjem baroknom trgu, starim crkvama i spomenicima visoke kultume vrijednosti koji nas podsjećaju na proteklu bumu i događajima bogatu povijest grada i okolice. Za vrijeme boravka i razgledavanja našeg grada osiguravamo vam stručnog vodiča.

Nakon razgledavanja predlažemo kraći odmor, nakon kojega se kreće autobusom prema Velikoj, gdje je za grupu organiziran ručak u restoranu. Od 14 sati grupa je slobodna otići u šetnju ili na kupanje u Veličkim bazenima sa toplom vodom, koja je inače poznata kao omiljeno izletničko mjesto cijele Slavonije.

Požega Kužni Pil

U sklopu programa možemo vam ponuditi i obilazak čuvenog vinskog podruma u Kutjevu iz 1232. godine - ulaznica nije uključena.

U mogućnosti smo vam ponuditi i dvodnevne 1 trodnevne programe!

U cijenu aranžmana je uključeno:

• stručni vodič za vrijeme cijelog boravka
• ručak u restoranu
• ulaznice za muzej
• troškovi organizacije

NAPOMENE:

• cijena aranžmana je rađena na bazi grupe od minimum 45 osoba. Na 45 plaćenih mjesta odobravamo 2 gratis mjesta za vozača i nastavnika.